30 червня 2023р. відповідно до графіку освітнього процесу, здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» прозвітували про проходження виробничої практики.
Комісія у складі викладачів циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи заслухали доповіді студентів груп ГРС-3а, ГРС-3б, ГРС-2с щодо результатів проходження практики.
Здобувачі освіти у повному обсязі виконали програму виробничої практики та успішно захистили звіти, показавши достатній рівень знань теоретичного матеріалу та практичні навички за фахом.
Члени комісії отримали відповіді на поставлені запитання щодо специфіки діяльності готельних і ресторанних підприємств, процесу управління, особливостей роботи готельних служб, організації надання послуг харчування у закладах ресторанного господарства.
Досвід отриманий під час проходження практики стане в нагоді майбутнім фахівцям з готельно-ресторанної справи для подальшого розвитку професійних навичок в сфері гостинності.