Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Оголошення про прийом


Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу cropped-коледж-логотип-новий3.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kolege5b.jpg

 

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ
«ЛЬВІВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ
ХАРЧОВОЇ І ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу atrybutyweb.jpg

ПРОВОДИТЬ ПРИЙОМ СТУДЕНТІВ У 2021 РОЦІ ЗА ОСВІТНЬО- ПРОФЕСІЙНИМ СТУПЕНЕМ ФАХОВИЙ МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР
НА БАЗІ 9 ТА 11 КЛАСІВ ТА ОСВІТНЬО-КВАЛІФІКАЦІЙНОГО РІВНЯ КВАЛІФІКОВАНИЙ РОБІТНИК (ДЕННА ТА ЗАОЧНА ФОРМИ НАВЧАННЯ)
ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ:

Назва спеціальності Базова освіта Кваліфікація,
виробнича функція
та предмет діяльності
денна форма навчання заочна форма навчання
Харчові технології
у т.ч. спеціалізації:
 
– виробництво харчової продукції 9 кл.
11 кл.
ОКР-КР
11 кл.
ОКР-КР
Фаховий молодший бакалавр
з харчових технологій.

Організація громадського харчування, технологія приготування їжі.
– виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів 9 кл.
11 кл.
11 кл.
ОКР-КР
Фаховий молодший бакалавр
з харчових технологій.

Участь у розробці і впровадженні технологічних процесів і режимів виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів.

– бродильне виробництво і виноробство (виробництво пива, спирту, вина, соків, безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв) 9 кл.
11 кл.
11 кл.
ОКР-КР
Фаховий молодший бакалавр
з харчових технологій.

Участь у розробці і впровадженні технологічних процесів і режимів виробництва продуктів бродіння і виноробства.
Галузеве машинобудування 9 кл.
11 кл.
11 кл.
ОКР-КР
Фаховий молодший бакалавр
з галузевого машинобудування.

Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв (холодильні машини і установки)
Облік і оподаткування 9 кл.
11 кл.
11 кл.
ОКР-КР
Фаховий молодший бакалавр
з обліку і оподаткування.

Облік і аналіз господарських операцій.
Маркетинг 9 кл.
11 кл.
Фаховий молодший бакалавр
з маркетингу.

Організація збуту, постачання, укладення комерційних контрактів з реалізації та зберігання товарів та продукції.

Готельно-ресторанна справа 9 кл.
11 кл.
ОКР-КР
11 кл.
ОКР-КР
Фаховий молодший бакалавр
з готельно-ресторанної справи.

Організація обслуговування в ресторанах, готелях і готельних комплексах.
Комп’ютерні науки 9 кл.
11 кл.
Фаховий молодший бакалавр
з комп’ютерних наук.

Обслуговування та експлуатація програмного забезпечення інформаційних систем.

ПРОВОДИТЬСЯ НАБІР НА ПІДГОТОВЧІ КУРСИ
ДЛЯ ВСТУПУ ДО КОЛЕДЖУ У 2021 РОЦІ

На курси запрошуються учні 9 класів загальноосвітніх шкіл, учні випускних курсів навчальних закладів системи професійно-технічної освіти.

МЕТА КУРСІВ:

Підготовка до вступних випробувань у коледж – для вступників на основі базової загальної середньої освіти (9 класів) та освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікований робітник.

Спеціальності Нормативні терміни навчання
Денна форма навчання
(9 класів)
Денна форма навчання
(11 класів)
Заочна форма навчання
(11 класів)
Заочна форма навчання (ОКР КР)
Маркетинг 3 роки 2 роки
Облік і оподаткування 3 роки 2 роки 2 роки 1,5 роки
Комп’ютерні науки та інформаційні технології 4 роки 3 роки
Галузеве машинобудування 4 роки 3 роки 3 роки 2,5 роки
Харчові технології
у т.ч. спеціалізації:
       
– виробництво харчової продукції 3,5 роки 2,5 роки 2,5 роки 2 роки
– виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів 4 роки 3 роки 3 роки 2,5 роки
– бродильне виробництво і виноробство 3,5 роки 2,5 роки 2,5 роки 2 роки
Готельно-ресторанна справа 3,5 роки 2,5 роки 2,5 роки 2 роки

ПЕРЕЛІК КОНКУРСНИХ ПРЕДМЕТІВ У СЕРТИФІКАТІ ЗНО
АБО ЗА ВСТУПНИМИ ЕКЗАМЕНАМИ БЕЗ ЗНО

Для вступників на основі повної загальної середньої освіти
Спеціальність Перелік конкурсних предметів
Маркетинг
  1. Українська мова та література
  2. Математика або
    Історія України або Географія
Облік і оподаткування
  1. Українська мова та література
  2. Математика або
    Історія України або Географія
Комп’ютерні науки та інформаційні технології
  1. Українська мова та література
  2. Математика або Фізика або Історія України
Галузеве машинобудування
  1. Українська мова та література
  2. Математика або Фізика або Історія України
Харчові технології у т.ч. спеціалізації:
  1. Українська мова та література
  2. Математика або Хімія або Історія України
– виробництво харчової продукції
– виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
– бродильне виробництво і виноробство
Готельно-ресторанна справа
  1. Українська мова та література
  2. Математика або
    Історія України або Географія

Для вступників на основі базової загальної середньої освіти

Спеціальність Перелік вступних екзаменів
Маркетинг
Облік і оподаткування
Комп’ютерні науки та інформаційні технології
Галузеве машинобудування
Харчові технології у т.ч. спеціалізації:
– виробництво харчової продукції
– виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
– бродильне виробництво і виноробство
Готельно-ресторанна справа
  1. Математика (профільний)
  2. Українська мова (диктант)

Прийом документів – з 29 червня 2021 року.
До заяви, яка подається особисто, вступник додає:

  • документ державного зразка про раніше здобутий освітній
  • (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ,
  • і додаток до нього, за особистим вибором оригінали або копії;
  • сертифікат (сертифікати) зовнішнього незалежного оцінювання
  • (для вступників на основі повної загальної середньої освіти)
  • за особистим вибором оригінали або копії;
  • копію документа, що посвідчує особу та громадянство;
  • ідентифікаційний код (за наявністю);
  • медичну довідку за формою 086-о або її копію (за наявністю);
  • чотири кольорових фотокартки розміром 3 х 4 см.