Учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ вирушили до столиці Підкарпатського воєводства. Реалізація майстер-класів співпала з проведенням ECOGALA- XVI Міжнародного ярмарку високоякісних та екологічних харчових продуктів у місті Жешув.
Під час ярмарку учасники проєкту взяли участь у багатьох тематичних конференціях з традиційної продукції та екологічного виробництва. Також зустрілися з місцевими виробниками органічного меду, традиційної випічки. Молодь також спостерігала за кулінарними змаганнями.
Окрім того, що учасники проєкту поглибили свої знання з органічної продукції, український оркестр мав честь виступити під час GALA та вітати відвідувачів, а група з коледжу підтримати учасників Салія Арсена та Гандз Анну в кулінарних змаганнях.
Після повернення учасники проєкту провели дискусійну панель, щодо реалізації мети проєкту.