Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Учасники проєкту Еразмус+ взяли участь в міжнародному ярмарку ECOGALA

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу yarm01.jpg

Учасники проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ вирушили до столиці Підкарпатського воєводства. Реалізація майстер-класів співпала з проведенням ECOGALA- XVI Міжнародного ярмарку високоякісних та екологічних харчових продуктів у місті Жешув.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу yarm02.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу yarm03.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу yarm04.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу yarm05.jpg

Під час ярмарку учасники проєкту взяли участь у багатьох тематичних конференціях з традиційної продукції та екологічного виробництва. Також зустрілися з місцевими виробниками органічного меду, традиційної випічки. Молодь також спостерігала за кулінарними змаганнями.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу yarm06.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу yarm07-08.jpg

Окрім того, що учасники проєкту поглибили свої знання з органічної продукції, український оркестр мав честь виступити під час GALA та вітати відвідувачів, а група з коледжу підтримати учасників Салія Арсена та Гандз Анну в кулінарних змаганнях.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу bron06.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу bron05.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу yarm09.jpg

 

Після повернення учасники проєкту провели дискусійну панель, щодо реалізації мети проєкту.