Після днів проведених за приготуванням регіональної кухні для учасників проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ настав час для ще однієї поїздки в студію. Цього разу учасники вирушили на Солинське озеро.
Незважаючи на погодні умови молодь змогла помилуватися красою Підкарпаття, перлинами якого є Солинське та Бещадське озера.
З кожним днем проєкту спостерігаємо, що відносини між ровесниками з Польщі та України стають ближчими.
Після повернення в центр проживання, у рамках інтеграції з місцевою громадою та вивчення секретів регіональної кухні учасники знову взяли участь у майстер-класах з членами КГВ з Пшесітниці.
Сьогодні готували вареники та шишки – прикраси тортів з птахами, характерні для весіль.
Увечері молодь зустрілася для інтеграції, метою якої було оцінити проведені до цього часу заняття та поїздки в студію. Учасники проєкту поділилася своїми враженнями у формі дискусій в міні-групах.