Під час проходження навчальної практики «Вступ до професійного розвитку з харчових технологій», здобувачі освіти (група ВХП-2), спеціальності 181 “Харчові технології. Виробництво харчової продукції” разом із керівниками практики Тетяною ГОЛДУН та Лілією ДЯКІВ відвідали ресторан «Гопак».
Метою візиту було ознайомлення з організацією роботи закладу ресторанного господарства, технологічними процесами приготування страв, сучасним підходом до обслуговування споживачів, а також особливостями впровадження елементів національної кухні в закладах ресторанного господарства.
Під час екскурсії відбулася приємна зустріч з випускниками спеціальності — Ольгою ЛОЗІНСЬКОЮ та Юрієм ПАКОШЕМ, які успішно реалізують себе у професійній діяльності.
Такі заходи сприяють формуванню фахових компетентностей здобувачів освіти, підвищенню мотивації до навчання та кращому розумінню особливостей майбутньої професії.