Вітання зі святом української ідентичності!

14 травня 2025 року викладачі ВСП ЛФКХПП НУХТ к.п.н. Ольга ТУРИЦЯ та Оксана СТАДНИК взяли участь у засіданні методичного об’єднання викладачів хімії, біології та екології закладів фахової передвищої освіти Львівської області, яке відбулося у Бродівському фаховому педагогічному коледжі імені Маркіяна…
У коледжі відбувся зворушливий виховний захід, присвячений найріднішій людині — Матері. Це свято стало нагодою сказати слова вдячності, які, можливо, у щоденному житті так часто забуваємо вимовити: дякую за життя, за любов, за терпіння, за незламну віру!
Здобувачі освіти спеціальності «Харчові технології» , «Виробництво харчової продукції» продовжили знайомство з кращими закладами ресторанного господарства Львова.
Під час проходження навчальної практики «Вступ до професійного розвитку з харчових технологій», здобувачі освіти (група ВХП-2), спеціальності 181 “Харчові технології. Виробництво харчової продукції” разом із керівниками практики Тетяною ГОЛДУН та Лілією ДЯКІВ відвідали ресторан «Гопак».
У гуртожитку від ЛФКХПП НУХТ пройшов тематичний вечір, присвячений Дню матері! У заході брали участь здобувачі освіти студентського самоврядування гуртожитку, які пригадали всім виникнення цього свята і, найголовніше, від щирого дитячого серця побажали усім матерям найкращі слова привітань.
Вибір професії – одне з найважливіших рішень у житті кожної людини. 07 травня 2025 року викладачі циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв провели профорієнтаційну роботу з учнями 9 і 10 класу ліцею 93 м.Львова.
Друга половина тижня була не менш цікавою і корисною для здобувачів освіти гр. НХП-2, які відвідали ВП «Львівський жиркомбінат» ТОВ «ЩЕДРО», у виробничих приміщеннях якого створюються чудові харчові продукти: майонези, соуси, кетчупи, олія тощо.
Метою навчальної практики є ознайомлення студентів зі специфікою обраного фаху, отримання ними первинних професійних умінь із загальних та спеціальних навчальних дисциплін. З 05.05 розпочалася навчальна практика з дисципліни “Вступ до професійного розвитку з харчових технологій ” здобувачів освіти групи НХП-2…