Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Наші викладачі на засіданні методоб’єднання викладачів хімії, біології та екології

Наші викладачі на засіданні методоб’єднання викладачів хімії, біології та екології

14 травня 2025 року викладачі ВСП ЛФКХПП НУХТ к.п.н. Ольга ТУРИЦЯ та Оксана СТАДНИК взяли участь у засіданні методичного об’єднання викладачів хімії, біології та екології закладів фахової передвищої освіти Львівської області, яке відбулося у Бродівському фаховому педагогічному коледжі імені Маркіяна…

Серце мами завжди з нами!

Серце мами завжди з нами!

У коледжі відбувся зворушливий виховний захід, присвячений найріднішій людині — Матері. Це свято стало нагодою сказати слова вдячності, які, можливо, у щоденному житті так часто забуваємо вимовити: дякую за життя, за любов, за терпіння, за незламну віру!

Другий день навчальної практики «Вступ до професійного розвитку з харчових технологій»

Другий день навчальної практики «Вступ до професійного розвитку з харчових технологій»

Здобувачі освіти спеціальності «Харчові технології» , «Виробництво харчової продукції» продовжили знайомство з кращими закладами ресторанного господарства Львова.

Навчальна практика здобувачів освіти спеціальності «Харчові технології», «Виробництво харчової продукції»

Навчальна практика здобувачів освіти спеціальності «Харчові технології», «Виробництво харчової продукції»

Під час проходження навчальної практики «Вступ до професійного розвитку з харчових технологій», здобувачі освіти (група ВХП-2), спеціальності 181 “Харчові технології. Виробництво харчової продукції” разом із керівниками практики Тетяною ГОЛДУН та Лілією ДЯКІВ відвідали ресторан «Гопак».

«Якщо говорити між нами,то все починається з МАМИ…»

«Якщо говорити між нами,то все починається з МАМИ…»

У гуртожитку від ЛФКХПП НУХТ пройшов тематичний вечір, присвячений Дню матері! У заході брали участь здобувачі освіти студентського самоврядування гуртожитку, які пригадали всім виникнення цього свята і, найголовніше, від щирого дитячого серця побажали усім матерям найкращі слова привітань.

Профорієнтаційні заходи для учнів ліцею 93 м.Львова.

Профорієнтаційні заходи для учнів ліцею 93 м.Львова.

Вибір професії – одне з найважливіших рішень у житті кожної людини. 07 травня 2025 року викладачі циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв провели профорієнтаційну роботу з учнями 9 і 10 класу ліцею 93 м.Львова.

Продовження навчальної практики «Вступ до професійного розвитку з харчових технологій»

Продовження навчальної практики «Вступ до професійного розвитку з харчових технологій»

Друга половина тижня була не менш цікавою і корисною для здобувачів освіти гр. НХП-2, які відвідали ВП «Львівський жиркомбінат» ТОВ «ЩЕДРО», у виробничих приміщеннях якого створюються чудові харчові продукти: майонези, соуси, кетчупи, олія тощо.

Навчальна практика у міні-пивоварні «Клепка»

Навчальна практика у міні-пивоварні «Клепка»

Метою навчальної практики є ознайомлення студентів зі специфікою обраного фаху, отримання ними первинних професійних умінь із загальних та спеціальних навчальних дисциплін. З 05.05 розпочалася навчальна практика з дисципліни “Вступ до професійного розвитку з харчових технологій ” здобувачів освіти групи НХП-2…