Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Спільна практична робота з приготування чаю

Спільна практична робота з приготування чаю

У межах взаємодії ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” із школами м. Львова та області, учні 9-х класів СЗШ №77 із викладачами та здобувачами освіти спеціальності 181 “Харчові технології» ОПП «Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних…

Технічна творчість у дії: майстер-клас, екскурсія та конкурс

Технічна творчість у дії: майстер-клас, екскурсія та конкурс

19 березня у рамках співпраці з СЗШ 77 м.Львова викладачі циклової комісії галузевого машинобудування разом зі здобувачами ОПП “Інжиніринг харчових виробництв” провели для учнів 9-х класів пізнавальний захід, що викликав жвавий інтерес.

Гостьова лекція «Створення моделей для 3D-друку»

Гостьова лекція «Створення моделей для 3D-друку»

У ВСП “Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ” відбулася гостьова онлайн-лекція на тему “Створення моделей для 3D-друку”. Захід провів старший викладач, доктор філософії Слюсенко Андрій Михайлович з кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Національного університету харчових технологій.

Участь викладачів і студентів коледжу уХVІІ Всеукраїнській науково-пошуковій конференції здобувачів освіти та викладачів закладів фахової передвищої освіти «СВІТ НАВКОЛО НАС»

Участь викладачів і студентів коледжу уХVІІ Всеукраїнській науково-пошуковій конференції здобувачів освіти та викладачів закладів фахової передвищої освіти «СВІТ НАВКОЛО НАС»

19 березня 2025 р. відбулася ХVІІ Всеукраїнська науково-пошукова конференція здобувачів освіти та викладачів закладів фахової передвищої освіти «СВІТ НАВКОЛО НАС» у ВСП «Автомобільно-дорожній фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка».

Не пали автівку ЗСУ! «Здай» ворога СБУ!

Не пали автівку ЗСУ! «Здай» ворога СБУ!

В умовах гібридної війни молодь стає однією з головних цілей для ворожих спецслужб. Важливо донести, що необачні дії можуть призвести до небезпеки країни. Кампанія «Не пали автівку. Здай ворога СБУ» спрямована на те, щоб пояснити здобувачам освіти, що замість хаотичних…

ШЛЯХ ДО ТАРАСА!

ШЛЯХ ДО ТАРАСА!

Щороку в березневі дні українці вшанують пам’ять великого сина свого народу – Тараса Григоровича Шевченка. Він став символом української літератури. Його творчість – це не лише історія, а й наше сьогодення, адже Шевченкове слово звучить крізь віки, надихаючи нове покоління…

Студенти взяли участь івенті від компаній в рамках NUFT Career Chance 2025

Студенти взяли участь івенті від компаній в рамках NUFT Career Chance 2025

Здобувачі освіти економічного відділення взяли участь в ярмарку професій, на якій було представлено компанію ТОВ «Сільпо-Фуд». Головна тема зустрічі – «Сільпо для студентів».

Відкрите заняття «Статистика результатів виробництва продукції та послуг»

Відкрите заняття «Статистика результатів виробництва продукції та послуг»

Викладач циклової комісії економічних дисциплін, Тетяна СКАВІНСЬКА, провела відкрите заняття для здобувачів ІІ курсу ОПП “Диджитал облік і оподаткування” з дисципліни “Статистика” на тему: “Статистика результатів виробництва продукції та послуг”.


Відкрите заняття в ресторані «Kilinski»

Відкрите заняття в ресторані «Kilinski»

10 березня 2025 року викладач циклової комісії виробництва харчової продукції ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» Тетяна ГОЛДУН провела виїзне відкрите лекційно-демонстраційне заняття з дисципліни «Основи барної справи та технології напоїв» зі здобувачами освіти освітньо-професйної програми «Виробництво…

Гостьова лекція на тему: «Чипси: секрети хрустких улюбленців»

Гостьова лекція на тему: «Чипси: секрети хрустких улюбленців»

14 березня 2025 року для здобувачів освіти освітньо-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» відбулась гостьова онлайн-лекція, яку провів Володимир Миколайович Ковбаса – професор, доктор технічних наук, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.