3 квітня 2024 року відбулося виїзне лабораторне заняття з навчальної дисципліни «Барна справа і організація роботи сомельє» викладачем Тетяною ГАРАСИМ для здобувачів освіти за ОПП «Готельно-ресторанна справа» (група ГРС-1с) Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ.
«Краще один раз побачити, аніж 100 разів почути», – з цим девізом відбулося заняття в умовах закладу ресторанного господарства – кафе-барі «Галицькі традиції».
Здобувачі освіти ознайомилися з особливостями організації кафе-бару, мали можливість працювати за барною стійкою, вивчити особливості та тонкощі професійного приготування змішаних коктейлів на основі гарячих напоїв.
Також ознайомилися з найсучаснішим устаткуванням, посудом та інвентарем, які використовуються у барах, основними прийомами наливання напоїв.
Студенти відпрацьовували приготування коктейлів різними методами та провели їх дегустацію.
Це був чудовий, професійний воркшоп, який надихнув здобувачів на підкорення вершин у сфері барної справи!