У лютому 2023 року здобувачі освіти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» груп ГРС-4а, ГРС-4б, ГРС-3с та ГРС-3з за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» складали кваліфікаційний іспит.
Якість виконання комплексного завдання з фахових дисциплін «Організація та технологія обслуговування в готелях», «Основи менеджменту», «Гігієна та санітарія в підприємствах готельного типу», «Основи охорони праці» оцінювала Державна кваліфікаційна комісія у складі: голова – Христина Кагуй – менеджер з продажу ТзОВ «Готель на Лемківській» !Fest готель, магістр туризму; заступник голови – Михайло Григорців – директор ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» і член комісії – Оксана Шняк – викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи.
Комісія відзначила, що рівень теоретичних знань, продемонстрованих студентами, умінь вирішувати практичні завдання, обґрунтовано аналізувати ситуаційні завдання, творчо мислити, відповідає вимогам освітньо-кваліфікаційної характеристики фахового молодшого бакалавра, молодшого спеціаліста за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» та дозволяє їм займати відповідні первинні посади працівників сфери гостинності.
Вітаємо усіх випускників! Відтепер ви – дипломовані фахівці сфери гостинності! Нехай отримані знання та вміння допоможуть вам реалізуватися в професійній діяльності!