Навчальна практика «Вступ до фаху» є невід’ємною складовою практичної підготовки здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа». Опанування фахом включає необхідність набуття комплексу фундаментальних і професійних знань, усвідомлення специфіки функціонування підприємств туристичного бізнесу в регіоні та важливість готельно-ресторанної справи на ринку споживчих товарів і послуг.
07 грудня 2022 року викладачами циклової комісії готельного обслуговування к.п.н. Іриною Тарасюк, Наталією Чередняк та Тетяною Яциною в рамках навчальної практики, організовано екскурсію у конгрес арт-готель «BANKHOTEL» для здобувачів освіти ІІ курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» (група ГРС-2а) Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ .
Студенти ознайомилися з структурою готелю, основними напрямами розвитку, можливостями працевлаштування та кар’єрного росту, плануванням та інтер’єрними рішеннями готельного приміщення, організацією роботи ресторану та бару, оглянули номерний фонд, цікавились формуванням системи менеджменту, зокрема системою планування, особливостями маркетингової діяльності, мотивацією, ціноутворенням тощо.
Результатом проведеної екскурсії є приємні враження від високих стандартів обслуговування туристів, інноваційних методів обслуговування, професійних компетентностей персоналу.