Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Студенти коледжу – переможці кулінарного конкурсу EKOGALA 2022

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу bron01.jpg

16-17 грудня 2022 р. студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» Салій Арсен та Гандз Анна під керівництвом Голдун Тетяни Василівни взяли участь у 16 міжнародному Європейському кулінарному конкурсі EKOGALA 2022, який проходив у м. Жешув – Зал «Podpromie» (Польща).

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу bron03-07.jpg

Мета конкурсу:

  1. ​Пробудження і поширення зацікавлення європейським кулінарним мистецтвом і кухнею fusion.
  2. Поширення і пропагування натуральних продуктів і традиційних методів виготовлення продукції.
  3. Порівняння можливостей і досягнень учнів зі шкіл з тим самим профілем навчання з країни і з-за кордону.
  4. ​Розповсюдження сучасної форми вдосконалення професійних здібностей, які поєднують кулінарні традиції з сучасними методами.
  5. ​Підняття рівня освіти і розвиток професійних умінь учнів.
  6. ​Заохочення до пошуку ідей і кулінарного натхнення.
  7. ​Упровадження використання принципів естетики, гармонії в кулінарному мистецтві.

​Студенти представили дві конкурсні страви – свинна вирізка з морквяним кремом, грибним соусом і соусом демі гляс і десерт «Тропічна насолода».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу bron06.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу bron05.jpg

Учасники достойно представили навчальний заклад, здобувши III місце і новий досвід, а також збагатились новими ідеями. Ми вами ПИШАЄМОСЬ!!!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу bron08.jpg

Дякуємо за запрошення та теплу зустріч Marcin Purgacz, Beata Łuka! Подальшого Вам процвітання!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу bron09-10.jpg

Також висловлюємо подяку директору коледжу к.е.н., доц. Михайлу Григорціву та заступнику директора з навчально-виробничої роботи Григорію Дідик за сприяння та підтримку під час приготування та участі в конкурсі.

Щиро дякуємо викладачам циклової комісії виробництва харчової продукції Нічкало Т. Р., Ясінській Г. П., Дяків Л. Ю., Балко О. Б.,Шах А. Є., Сторожці Г. А. Ваші знання, настанови, поради, бойовий дух і моральна підтримка надавали нашим учасникам впевненості у своїх силах.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу bron02-04.jpg

Oleh Derzhavskiy, Ivan Kozak, Vova Vasylyk дякуємо, що поділилися досвідом, загартували наш дух, ми повсякчас відчували вашу дружню підтримку.

Сердечно дякуємо всім, хто за нас вболівав і підтримував!!!
До зустрічі наступного року!