Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Учасники проєкту Еразмус+ відвідали Бещади та взяли участь в майстер-класах

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу masterk04.jpg

Після днів проведених за приготуванням регіональної кухні для учасників проєкту «Смаки спадщини» – кулінарні та культурні майстер-класи, в рамках програми Erasmus+ Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ настав час для ще однієї поїздки в студію. Цього разу учасники вирушили на Солинське озеро.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу masterk05.jpg

Незважаючи на погодні умови молодь змогла помилуватися красою Підкарпаття, перлинами якого є Солинське та Бещадське озера.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу masterk06-07.jpg

З кожним днем проєкту спостерігаємо, що відносини між ровесниками з Польщі та України стають ближчими.

Після повернення в центр проживання, у рамках інтеграції з місцевою громадою та вивчення секретів регіональної кухні учасники знову взяли участь у майстер-класах з членами КГВ з Пшесітниці.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу masterk01.jpg

Сьогодні готували вареники та шишки – прикраси тортів з птахами, характерні для весіль.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу masterk02.jpg

Увечері молодь зустрілася для інтеграції, метою якої було оцінити проведені до цього часу заняття та поїздки в студію. Учасники проєкту поділилася своїми враженнями у формі дискусій в міні-групах.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу masterk03.jpg