Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Тиждень циклової комісії
готельного обслуговування

27 вересня 2021 року циклова комісія готельного обслуговування та студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ розпочали тиждень циклової комісії, традиційно вітаючи викладачів і студентів коледжу із Всесвітнім днем туризму.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gott7.jpg

Готельно-ресторанна сфера є складовою туристичної інфраструктури, а отже Всесвітній день туризму є професійним святом, яке безпосередньо стосується майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gott1.jpg

Зранку на викладачів та студентів коледжу у вестибюлі очікувала святкова інсталяція до Всесвітнього дня туризму та фотоколаж «Я туризм», а також туристичні передбачення, які викликали безліч посмішок і позитивних емоцій у присутніх.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gott2.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gott3.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gott4.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gott5.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gott6.jpg

Студенти І курсу спеціальності «Готельно-ресторання справа» у подвір’ї коледжу провели флеш-моб «Tourism forever».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gott8.jpg

Також учасники команди «Дика качка» – Зоряна Кіндій і Соломія Рибка (студентки групи ГРС-4б), які напередодні повернулись з перемогою в номінації «Найкраща авторська туристична пісня» у Молодіжному фестивалі української туристичної пісні «Бабине літо-2021» виконали пісню «Нас кличе у мандри дорога» під акомпанемент гітари у виконанні викладача Оксани Георгіївни Березовецької.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gott9.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gott10.jpg

Завершили день проведенням промоакції «Туризм – це круто!» (група ГРС-2с) з побажанням львів’янам і гостям міста яскравих вражень, неймовірних фотографій, прекрасних емоцій і цікавих поїздок, особливо всередині нашої рідної та різнобарвної України! Адже завдяки туризму наша країна може об’єднати націю, створити позитивний міжнародний імідж, розвинути економіку і наблизитися до європейських стандартів.