Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Виробнича практика: досвід, знання та перші професійні кроки!

Студенти ІV курсу спеціальності “Готельно-ресторанна справа” успішно завершили виробничу практику та 21 лютого 2025 року під час захисту звітів продемонстрували свої презентації.


Виробнича практика стала чудовою можливістю для здобувачів освіти застосувати теоретичні знання на практиці, познайомитися з роботою готельно-ресторанних комплексів із середини та здобути безцінний професійний досвід.


Студенти проходили практику в таких провідних закладах Львова, як «Гранд готель», готелі «Нобіліс», «Супутник», «Рудольфо», «Європа» ресторани «Фугазета», «Ідилія», «Біля озера», «Аль Капоне» та інші.


Під час захисту студенти поділилися:
✅ особливостями роботи на різних посадах у сфері гостинності;
✅ цікавими кейсами та викликами, з якими стикалися;
✅ власними дослідженнями відповідно до теми індивідуального завдання;
✅ враженнями від співпраці з провідними готелями й ресторанами.


Комісія у складі викладачів циклової комісії готельно-ресторанної справи – Наталії ЧЕРЕДНЯК, Оксани ШНЯК, Тетяни ЯЦИНИ високо оцінила результати проходження практики, відзначивши ґрунтовну підготовку, змістовні презентації та вміння критично аналізувати виробничі процеси.


Дякуємо студентам за наполегливу працю, а наставникам та керівникам баз практик за підтримку й можливість отримати практичні навички у реальному професійному середовищі!