Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Другий день навчальної практики «Вступ до професійного розвитку з харчових технологій»

Здобувачі освіти спеціальності «Харчові технології» , «Виробництво харчової продукції» продовжили знайомство з кращими закладами ресторанного господарства Львова.

Студенти коледжу відвідали ресторан Churrasco, знаний своїм неповторним м’ясним меню в стилі бразильського гриль-бару та високим рівнем сервісу.

Особливу гордість викликає те, що шеф-кухарем тут працює наш студент Петро БУРБУЛЕВИЧ – яскравий приклад того, як теорія перетворюється на успішну практику!

Також здобувачі освіти побували в готельно-ресторанному комплексі Nobilis — одному з найпрестижніших закладів міста, де панує елегантність і вишуканість.

Щиро дякуємо директору ресторану Андрію ЛЕДІ за теплий прийом та змістовну екскурсію в ресторані готельно-ресторанного комплексу Nobilis.

Ваш професіоналізм, відкритість і бажання ділитися досвідом надихають нашу молодь та мотивують до подальшого розвитку в професії!