Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Знайомимося, експериментуємо, досліджуємо

ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості» тісно співпрацює зі школами Львова та області, допомагаючи учням випускних класів визначитися зі своїм майбутнім і зробити правильний вибір у житті. У рамках співпраці зі школою №77 м. Львова учні 9-их класів будуть знайомитися зі спеціальностями нашого коледжу, беручи участь у проведенні лабораторних і практичних робіт під керівництвом викладачів спецдисциплін.

18 вересня викладачі циклової комісії виробництва харчової продукції Тетяна Голдун та Галина Ясінська провели лабораторне заняття на Тему: «Технологія виготовлення оздоблювальних напівфабрикатів для кондитерських виробів» з учнями 9-х класів.

Навчали учнів: технології приготування напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів: помадки, глазурі, мастики цукрової, молочної, крему масляного основного та білкового заварного; здобути навики формування прикрас з мастик і глазурі. Також ознайомили учнів з вимогами до якості виготовлених напівфабрикатів і їх використання в кондитерії.

Викладачі циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв Наталія Дячишин і Оксана Бєлєвцева провели органолептичні оцінки якості хлібобулочних виробів: визначення вологості, кислотності та масової частки цукру в хлібобулочних виробах.

Заняття мали практичний та розвиваючий характер і орієнтовані на практичну підготовку учнів та застосування знань на практиці.

Дякуємо вчителям школи Ользі Махінько, Роману Паньківському, Наталії Погорецькій та викладачам коледжу Тетяні Голдун, Галині Ясінській, Наталії Дячишин, Оксані Бєлєвцевій, Уляні Маланюк.