
Перелік освітньо-кваліфікаційних ступенів, спеціальностей, конкурсних пропозицій за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання
ВСП «ЛЬВІВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ХАРЧОВОЇ І ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ»
Фаховий молодший бакалавр (на основі базової загальної середньої освіти)
| Галузь знань | Спеціальність | Освітня програма | Конкурсна пропозиція (назва для денної / заочної форми навчання) | Ліцензовані обсяги | Нормативні терміни навчання | ||||
| Шифр | Назва | Код | Назва | Денна форма | Заочна форма | Денна форма | Заочна форма | ||
| Економіко-технологічне відділення | |||||||||
| 07 | Управління та адміністрування | 071 | Облік і оподат-кування | Облік і оподат-кування | Облік і оподат-кування, 9кл, денна, основна | 25 | – | 2р 10м | – |
| – | |||||||||
| 07 | Управління та адміністрування | 075 | Маркетинг | Маркетинг | Маркетинг, 9кл, денна, основна | 30 | – | 2р 10м | – |
| – | |||||||||
| 18 | Виробництво та технології | 181 | Харчові технології |
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 9кл, денна, основна | 30 | – | 3р 6м | – |
| – | |||||||||
| Механіко-технологічне відділення | |||||||||
| 12 | Інформаційні технології | 122 | Комп’ютерні науки | Обслуговування програмних систем і комплексів |
Обслуговування програмних систем і комплексів, 9кл, денна, основна | 30 | – | 3р 10м | – |
| – | |||||||||
| 13 | Механічна інженерія | 133 | Галузеве машино-будування | Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв, 9кл, денна, основна | 15 | – | 3р 10м | – |
| – | |||||||||
| 18 | Виробництво та технології | 181 | Харчові технології | Бродильне виробництво і виноробство | Бродильне виробництво і виноробство, 9кл, денна, основна | 30 | – | 3р 6м | – |
| – | |||||||||
| Відділення готельно-ресторанної справи | |||||||||
| 18 | Виробництво та технології | 181 | Харчові технології | Виробництво харчової продукції |
Виробництво харчової продукції, 9кл, денна, основна | 45 | – | 3р 6м | – |
| – | |||||||||
| 24 | Сфера обслуговування | 241 | Готельно-ресторанна справа | Готельно-ресторанна справа | Готельно-ресторанна справа, 9кл, денна, основна | 45 | – | 3р | – |
| – | |||||||||
Фаховий молодший бакалавр (на основі повної загальної середньої освіти)
| Галузь знань | Спеціальність | Освітня програма | Конкурсна пропозиція (назва для денної / заочної форми навчання) | Ліцензовані обсяги | Курс зарахування та терміни навчання | ||||
| Шифр | Назва | Код | Назва | Денна форма | Заочна форма | Денна форма | Заочна форма | ||
| Економіко-технологічне відділення | |||||||||
| 07 | Управління та адміністрування | 071 | Облік і оподат- кування |
Облік і оподат- кування |
Облік і оподат- кування, 11кл, денна, основна |
20 | 20 | 1 курс 1р 10м |
1 курс 1р 10м |
| Облік і оподат- кування, 11кл, заочна, основна |
|||||||||
| 07 | Управління та адміністрування | 075 | Маркетинг | Маркетинг | Маркетинг, 11кл, денна, основна | 20 | – | 1 курс 1р 10м |
– |
| – | |||||||||
| 18 | Виробництво та технології | 181 | Харчові технології |
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 11кл, денна, основна | 20 | 20 | 1 курс 2р 6м |
1 курс 2р 6м |
| Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 11кл, заочна, основна | |||||||||
| Механіко-технологічне відділення | |||||||||
| 13 | Механічна інженерія | 133 | Галузеве машино- будування |
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв, 11кл, денна, основна | 15 | 10 | 1курс 2р 10м |
1курс 2р 10м |
| Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв, 11кл, заочна, основна | |||||||||
| 18 | Виробництво та технології | 181 | Харчові технології |
Бродильне виробництво і виноробство |
Бродильне виробництво і виноробство, 11кл, денна, основна | 20 | 20 | 1курс 2р 6м |
1курс 2р 6м |
| Бродильне виробництво і виноробство, 11кл, заочна, основна | |||||||||
| Відділення готельно-ресторанної справи | |||||||||
| 18 | Виробництво та технології | 181 | Харчові технології |
Виробництво харчової продукції |
Виробництво харчової продукції, 11кл, денна, основна | 20 | 20 | 1курс 2р 6м |
1курс 2р 6м |
| Виробництво харчової продукції, 11кл, заочна, основна | |||||||||
| 24 | Сфера обслуговування | 241 | Готельно-ресторанна справа |
Готельно-ресторанна справа |
Готельно-ресторанна справа, 11кл, денна, основна |
20 | 20 | 1курс 2р |
1курс 2р |
| Готельно-ресторанна справа, 11кл, заочна, основна |
|||||||||
Фаховий молодший бакалавр (на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника)
| Галузь знань | Спеціальність | Освітня програма | Конкурсна пропозиція (назва для денної / заочної форми навчання) | Ліцензовані обсяги | Курс зарахування та терміни навчання | ||||
| Шифр | Назва | Код | Назва | Денна форма | Заочна форма | Денна форма | Заочна форма | ||
| Економіко-технологічне відділення | |||||||||
| 07 | Управління та адміністрування | 071 | Облік і оподат- кування |
Облік і оподат- кування |
Облік і оподат- кування, КвР, денна, основна |
15 | 20 | 1 курс 1р 6м |
1 курс 1р 6м |
| Облік і оподат- кування, КвР, заочна, основна |
|||||||||
| 18 | Виробництво та технології | 181 | Харчові технології |
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, КвР, денна, основна | 15 | 15 | 1 курс 2р |
1 курс 2р |
| Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, КвР, заочна, основна | |||||||||
| Механіко-технологічне відділення | |||||||||
| 13 | Механічна інженерія | 133 | Галузеве машино- будування |
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
– | – | 10 | – | 1курс 2р 6м |
| Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв, КвР, заочна, основна | |||||||||
| 18 | Виробництво та технології | 181 | Харчові технології |
Бродильне виробництво і виноробство |
Бродильне виробництво і виноробство, КвР, денна, основна | 15 | 15 | 1курс 2р |
1курс 2р |
| Бродильне виробництво і виноробство, КвР, заочна, основна | |||||||||
| Відділення готельно-ресторанної справи | |||||||||
| 18 | Виробництво та технології | 181 | Харчові технології |
Виробництво харчової продукції |
Виробництво харчової продукції, КвР, денна, основна | 15 | 50 | 1курс 2р |
1курс 2р |
| Виробництво харчової продукції, КвР, заочна, основна | |||||||||
| 24 | Сфера обслуговування | 241 | Готельно- ресторанна справа |
Готельно- ресторанна справа |
Готельно- ресторанна справа, КвР, денна, основна |
15 | 20 | 1курс 1р 6м |
1курс 1р 6м |
| Готельно- ресторанна справа, КвР, заочна, основна |
|||||||||