Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Ліцензовані обсяги прийому


Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу studiki-web.jpg

Перелік освітньо-кваліфікаційних ступенів, спеціальностей, конкурсних пропозицій за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання

ВСП «ЛЬВІВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ХАРЧОВОЇ І ПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ»

Фаховий молодший бакалавр (на основі базової загальної середньої освіти)

Галузь знань Спеціальність Освітня програма Конкурсна пропозиція (назва для денної / заочної форми навчання) Ліцензовані обсяги Нормативні терміни навчання
Шифр Назва Код Назва Денна форма Заочна форма Денна форма Заочна форма
Економіко-технологічне відділення
07 Управління та адміністрування 071 Бухгалтерський
облік
Облік і оподат-кування Облік і оподат-кування, 9кл, денна, основна 25 2р 10м
07 Управління та адміністрування 075 Комерційна
діяльність
Маркетинг Маркетинг, 9кл, денна, основна 30 2р 10м
18 Виробництво та технології 181 Харчові
технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів
і харчових
концентратів
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 9кл, денна, основна 30 3р 6м
Механіко-технологічне відділення
12 Інформаційні технології 122 Комп’ютерні науки Обслуговування програмних систем
і комплексів
Обслуговування програмних систем і комплексів, 9кл, денна, основна 30 3р 10м
13 Механічна інженерія 133 Галузеве машино-будування Експлуатація та
ремонт обладнання харчових
виробництв
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв, 9кл, денна, основна 15 3р 10м
18 Виробництво та технології 181 Харчові технології Бродильне виробництво і виноробство Бродильне виробництво і виноробство, 9кл, денна, основна 30 3р 6м
Відділення готельно-ресторанної справи
18 Виробництво та технології 181 Харчові технології Виробництво
харчової продукції
Виробництво харчової продукції, 9кл, денна, основна 45 3р 6м
24 Сфера обслуговування 241 Готельне
обслуговування
Готельно-ресторанна справа Готельно-ресторанна справа, 9кл, денна, основна 45

Фаховий молодший бакалавр (на основі повної загальної середньої освіти)

Галузь знань Спеціальність Освітня програма Конкурсна пропозиція (назва для денної / заочної форми навчання) Ліцензовані обсяги Курс зарахування та терміни навчання
Шифр Назва Код Назва Денна форма Заочна форма Денна форма Заочна форма
Економіко-технологічне відділення
07 Управління та адміністрування 071 Бухгалтерський
облік
Облік і оподат-
кування
Облік і оподат-
кування, 11кл, денна, основна
20 20 1 курс
1р 10м
1 курс
1р 10м
Облік і оподат-
кування, 11кл, заочна, основна
07 Управління та адміністрування 075 Комерційна
діяльність
Маркетинг Маркетинг, 11кл, денна, основна 20 1 курс
1р 10м
18 Виробництво та технології 181 Харчові
технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів
і харчових
концентратів
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 11кл, денна, основна 20 20 1 курс
2р 6м
1 курс
2р 6м
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, 11кл, заочна, основна
Механіко-технологічне відділення
13 Механічна інженерія 133 Галузеве
машино-
будування
Експлуатація та
ремонт обладнання харчових
виробництв
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв, 11кл, денна, основна 15 10 1курс
2р 10м
1курс
2р 10м
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв, 11кл, заочна, основна
18 Виробництво та технології 181 Харчові
технології
Бродильне
виробництво і виноробство
Бродильне виробництво і виноробство, 11кл, денна, основна 20 20 1курс
2р 6м
1курс
2р 6м
Бродильне виробництво і виноробство, 11кл, заочна, основна
Відділення готельно-ресторанної справи
18 Виробництво та технології 181 Харчові
технології
Виробництво
харчової продукції
Виробництво харчової продукції, 11кл, денна, основна 20 20 1курс
2р 6м
1курс
2р 6м
Виробництво харчової продукції, 11кл, заочна, основна
24 Сфера обслуговування 241 Готельне
обслуговування
Готельно-ресторанна
справа
Готельно-ресторанна
справа, 11кл, денна, основна
20 20 1курс
1курс
Готельно-ресторанна
справа, 11кл, заочна, основна

Фаховий молодший бакалавр (на основі освітньо-кваліфікаційного рівня кваліфікованого робітника)

Галузь знань Спеціальність Освітня програма Конкурсна пропозиція (назва для денної / заочної форми навчання) Ліцензовані обсяги Курс зарахування та терміни навчання
Шифр Назва Код Назва Денна форма Заочна форма Денна форма Заочна форма
Економіко-технологічне відділення
07 Управління та адміністрування 071 Бухгалтерський
облік
Облік і оподат-
кування
Облік і оподат-
кування, КвР, денна, основна
15 20 1 курс
1р 6м
1 курс
1р 6м
Облік і оподат-
кування, КвР, заочна, основна
18 Виробництво та технології 181 Харчові
технології
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів
і харчових
концентратів
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, КвР, денна, основна 15 15 1 курс
1 курс
Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, КвР, заочна, основна
Механіко-технологічне відділення
13 Механічна інженерія 133 Галузеве
машино-
будування
Експлуатація та
ремонт обладнання харчових
виробництв
10 1курс
2р 6м
Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв, КвР, заочна, основна
18 Виробництво та технології 181 Харчові
технології
Бродильне
виробництво і виноробство
Бродильне виробництво і виноробство, КвР, денна, основна 15 15 1курс
1курс
Бродильне виробництво і виноробство, КвР, заочна, основна
Відділення готельно-ресторанної справи
18 Виробництво та технології 181 Харчові
технології
Виробництво
харчової
продукції
Виробництво харчової продукції, КвР, денна, основна 15 50 1курс
1курс
Виробництво харчової продукції, КвР, заочна, основна
24 Сфера обслуговування 241 Готельне
обслуговування
Готельно-
ресторанна
справа
Готельно-
ресторанна
справа, КвР, денна, основна
15 20 1курс
1р 6м
1курс
1р 6м
Готельно-
ресторанна
справа, КвР, заочна, основна