Здобувачі освіти 1-го та 2-го курсів освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» 09-10 квітня 2025 року зробили важливий крок уперед у своєму професійному розвитку, обравши вибіркові освітні компоненти на 2025-2026 навчальний рік.
На заході викладачі циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін презентували блок вибіркових дисциплін: «Соціологія», «Психологія та етика ділових відносин», «Основи філософських знань» та «Основи релігієзнавства».
Викладачі циклової комісії готельно-ресторанної справи презентували та детально розповіли про зміст і практичну значущість вибіркових дисциплін фахового спрямування, а саме: «Туристичні комплекси», «Івент-технології», «Інноваційні технології у готельно-ресторанному господарстві», «Ресторанна справа», «Кулінарне мистецтво та етнічні кухні», «Світова індустрія гостинності», «Основи туроперейтингу», «Географія туризму» та інші.
Ознайомившись, здобувачі освіти подали заяви про включення обраних вибіркових компонентів до своїх індивідуальних навчальних планів.
Обрання вибіркових дисциплін сприяє не лише здобуттю спеціалізованих знань, а й розвитку особистісних компетенцій, що є критично важливим для успішного професійного старту та подальшої кар’єри в динамічній галузі гостинності.
Вітаємо наших здобувачів із вдалим і важливим вибором освітніх компонент!