Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Підсумки тижня циклової комісії хлібопекарського і кондитерського виробництв! кондитерське мистецтво в дії!

Сьогодні розпочали день із привітань колег з прийдешнім професійним святом. Адже незабаром “День працівників харчової промисловості”. Зичимо міцного здоров’я, мирного неба, нових досягнень та добробуту.

Кондитерське мистецтво в дії: провели профорієнтаційний майстер- клас із приготування борошняних кондитерських виробів

Викладач Оксана Бєлєвцева разом з учасниками гуртка “Мистецтво насолоди” навчали учнів 9 кл СЗШ 98 випікати шоколадне “Мармурове печиво”, а також рогалики “Іриска з горіхами”.

Такий навчальний захід допомагає молоді познайомитися із спеціальністю, розвинути практичні навички, відповідальність та командну взаємодію.

Школярі проявили зацікавленість, ініціативність та здобули цінні знання, які є важливою частиною не лише професії кондитера, а й повсякденного життя.

Дякуємо школярам за активність, вчительці та адміністрації школи за сприяння! До нових зустрічей!