Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Виховна година «Вчимося бути толерантними»

        

16 жовтня 2024 р. викладач циклової комісії філологічних дисциплін, куратор групи КН-1 Галина ГУЦУЛ та завідувач відділення комп’ютерних наук та галузевого машинобудування Оксана ШНЯК, за участю заступника директора з виховної роботи Олесі ЯРОШЕВСЬКОЇ провели відкриту виховну годину на тему: «Вчимося бути толерантними» для здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Комп’ютерні науки».

Метою виховного заняття було ознайомити студентів з поняттям «толерантність» і критеріями толерантності, показати багатоаспектність цього поняття; сформувати у студентів толерантне ставлення до інших людей, здатність до співпереживання і співчуття.

Влучно підібраний презентаційний матеріал, ілюстративні фотоматеріали із зазначеної тематики, використання рольової гри та цікавих прикладів з реального життя дозволило викладачам донести до студентів необхідність цінувати в кожній людині особистість і поважати її думки, почуття, переконання, незалежно від того, чи збігаються вони з нашими; виховувати в собі доброзичливість, здатність співпереживати, допомагати один одному та піклуватися про людей з особливими потребами.