Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбувся захист курсових проєктів з дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kurssov04.jpg

21 квітня 2023 року студенти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» (групи ВХП-3а, ВХП-3б, ВХП-2с) ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» захистили курсові проєкти з дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kurssov01.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kurssov02.jpg

Ураховуючи сьогоднішні реалії, захист проходив у змішаному форматі (очно та онлайн)

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kurssov03.jpg