Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбувся захист навчальної практики здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Виробництво харчової продукції»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу prakt02.jpg

23-24 травня 2023 р. у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся захист навчальної практики (на здобуття робітничої професії) здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Виробництво харчової продукції» (групи ВХП-3а, ВХП-3б, ВХП-2с).

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу prakt01.jpg

Захист приймала комісія у складі викладачів циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Тетяни Голдун, Лілії Дяків, Галини Ясінської.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу prakt04.jpg

Студенти показали хороші теоретичні знання та практичні навички з технології виробництва кулінарної продукції та організації виробництва в закладах ресторанного господарства.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу prakt03.jpg