Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Гурткова робота – невід’ємна частина освітнього процесу в коледжі

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggurt01.jpg

На заняттях гуртка студенти вдосконалюють свої знання, уміння і навички, переконуються в практичному значенні їхньої майбутній професії, дізнаються нову цікаву інформацію, з користю проводять вільний час.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggurt02.jpg

Так, здобувачі групи ХМК-2С ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» освітньо-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» під керівництвом викладача Уляни Маланюк на засіданні гуртка «Технік-технолог звучить гордо!» напередодні Великодня обговорили ідею випікання паски-крафіна.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggurt05.jpg

Крафін – це чудовий варіант для того, щоб спробувати щось новеньке, він незвичайний і дуже смачний. Це поєднання круасана і кексу, а готується із здобного дріжджового тіста з додаванням родзинок, цукатів, сухофруктів і шоколаду. Крафіни з’явилися в Австралії 2013 року й відтоді стали популярними у всьому світі.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggurt03-04.jpg

Отже, студенти досконало ознайомились з технологією виробництва крафіна, особливостями формування та випікання і завдяки технологічним знанням і старанням – результат не забарився!
Така напрочуд красива й мереживна паска стане справжньою окрасою святкового столу!