Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

День відкритих дверей від компанії Optima Hotel & Resorts для студентів

Здобувачі освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках Всеукраїнського студентського Дня відкритих дверей від компанії Optima Hotel & Resorts 25 вересня 2024 р. відвідали готель «Optima Collection Медiваль Львiв», який входить до однієї з найбільших національних мереж України.

Знайомство з готелем розпочалося з презентації, з якої студенти дізналися про історію створення мережі Optima Hotels & Resorts, структурні підрозділи в готелі, про єдині стандарти обслуговування та роботу волонтерського штабу.

Здобувачі освіти також мали змогу ознайомитися з службою рецепції, подивитися номерний фонд, ресторан, конференц-зал, тощо.

Студенти активно задавали менеджерам питання, на які отримували вичерпні відповіді. В ресторані «Стумарі» студенти під керівництвом досвідченого баристи практикувалися у приготуванні запашної кави.

Висловлюємо вдячність готелю «Optima Collection Медiваль Львiв» за запрошення, формування професійних навичок у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи та плідну співпрацю у якості стейкхолдера ВСП «Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ».