Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Майстерність зі смаком: школярі відкрили для себе світ кулінарії у нашому коледжі!

23 жовтня у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбувся профорієнтаційний майстер-клас для учнів 9-В та 9-Г класів НВК ім. Василя Симоненка.

Захід провели студенти групи ВХП-1с, які із захопленням ділилися любов’ю до своєї професії.

Студенти розповіли школярам про напрями навчання, можливості професійного розвитку та секрети кулінарної майстерності. Юні гості спробували себе у ролі барменів, готували різноманітні коктейлі та дегустували власноруч створені напої.

Такий досвід став для школярів не лише цікавим, а й надихаючим — адже вони на власні очі побачили, як народжується справжня кулінарна творчість.

Міжнародний день кухаря у нашому коледжі — це не просто професійне свято. Це день, коли ми вкотре переконуємось, що ми здобуваємо не просто фах, а навчаємось справжньому мистецтву творити з душею, перетворюючи інгредієнти на емоції, тепло й доброту.