Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Молодіжний форум «ВАЙБ»

Студентська молодь разом із педагогічним колективом ВСП ЛФКХПП НУХТ 18 жовтня побували на молодіжному форумі «ВАЙБ».

Учасники отримали унікальну можливість глибше ознайомитися з актуальними професійними тенденціями, що значно розширило їхній кругозір та дало можливість краще орієнтуватися у сучасному ринку праці.

Панельні дискусії з експертами надихнули на нові ідеї та допомогли зрозуміти, які навички сьогодні є найбільш затребуваними.

Ярмарок професій став прекрасною платформою для знайомства з представниками бізнесу, а також для розуміння реальних вимог до фахівців на ринку праці.

Слід також відзначити різноманітні майстер-класи, де можна було не лише дізнатися багато нової інформації, а й набути практичних навичок, спробувати себе в різних професіях. Форум «ВАЙБ» дав змогу учасникам не лише отримати нові знання, але й знайти можливості для стажування та працевлаштування, що є неоціненно важливим для молодих спеціалістів.

Адміністрація коледжу разом зі студентами висловлює щиру подяку всім організаторам молодіжного форуму «ВАЙБ». Завдяки участі у ньому всі учасники мали змогу краще зрозуміти сучасні виклики та можливості у професійному світі, а також змогли налагодити корисні контакти з роботодавцями та іншими учасниками.