Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

На базі коледжу відбулося засідання обласного методичного обʼєднання викладачів хімії, біології та екології ЗФПО Львівщини

22 листопада 2023 року відбулось засідання обласного методичного обʼєднання викладачів хімії, біології та екології ЗФПО Львівщини на базі ВСП «Львівська фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу metood002.jpg

Зустріч розпочалася з вітальних слів заступника директора з навчальної роботи, кандидата педагогічних наук Ірини Володимирівни Тарасюк та методиста, кандидата педагогічних наук Ольги Олегівни Туриці.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу metood003-004.jpg

З побажаннями плідної праці та збагачення досвідом звернулася до колег голова обласного методичного об’єднання викладачів хімії, біології та екології Вікторія Іванівна Телюк, акцентувавши увагу викладачів на основних напрямках роботи методичного об’єднання на 2023/2024 н.р.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу metood001.jpg

У рамках засідання викладачі ЗФПО ознайомилися з особливостями організації освітнього процесу, перевагами та досягненнями, освітньо-професійними програмами ВСП ««Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій».
З цікавими доповідями і змістовними презентаціями виступили: Любов Богданівна Дудчак – викладач ВСП «Львівський фаховий коледж транспортної інфраструктури Національного університету «Львівська політехніка» та Ольга Василівна Страхоцька – викладач ВСП «Львівський фаховий індустрії моди Київського національного університету технологій та дизайну».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу metood005.jpg

Л.Б. Дудчак ознайомила учасників методичного об’єднання з методичною розробкою щодо розв’язування розрахункових задач з хімії різних типів та рівнів складності; відзначила, що розв’язування задач сприяє поглибленню хімічних знань, формуванню логічного мислення, розвитку розумової діяльності, навчає практичному використанню набутих теоретичних знань.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу metood006.jpg

О.В. Страхоцька поділилася досвідом щодо використання інноваційних технологій при вивченні біології у ЗФПО, відзначила важливості методу проєктів та нестандартних музейних занять, що дозволяють студентові набувати не лише сукупності знань, але й уміння самостійно знаходити інформацію, розкривають творчу активність та здібності, уяву та асоціативне мислення, здатність розуміти закономірності, прагнення постійно вдосконалюватися.

У затишній атмосфері учасники засідання обговорили доповіді, голова методичного об’єднання В.І.Телюк підвела підсумки роботи на першому засіданні. Завершилось засідання обласного методичного об’єднання викладачів хімії, біології та екології закладів фахової передвищої освіти Львівської області словами подяки, взаємного побажання здоров’я, мирного неба та нових зустрічей.