Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Перша проба кулінарного пера в рамках проєкту Еразмус+

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу doal01-02.jpg

В рамках проєкту Еразмус+ здобувачі освіти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ під керівництвом викладачів Наталії Сембай і Наталії Глюзицької провели репетицію з сервірування столу та приготування м’ясних страв, випічки та напоїв за власними рецептами, до складу яких входили окрім основної сировини різні трави.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу doal17-18.jpg

Все розпочалось з супермаркету Макро, де закупили необхідні інгредієнти і завершилось дегустацією керівників і організаторів проекту.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу doal16.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу doal13-15.jpg

Здобувачі готували:
✅рулет м’ясний з додаванням базиліку, розмарину та інших спецій;
✅бургери – ароматна м’яка булочка, при випіканні до якої додано зелень кропу та оздоблено кунжутом, змащена часниковим соусом, соковита котлета, скибочка сиру твердого, хрусткі солоні огірочки, мікрозелень;
✅канапе з печінковим паштетом на печиві, випеченому з додаванням прованських трав;
✅напій тонізуючий “Тархун” з використанням трави естрагон;
✅сінабони з корицею і маскарпоне.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу doal05-06.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу doal08.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу doal07-09.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу doal03.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу doal10-11.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу doal12-14.jpg

Всі учасники дегустації високо оцінили майстерність студентів і затвердили приготування вищезазначених смаколиків на імпрезу, що запланована 12 грудня 2023 року.