Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Практичні навички приготування соусів від високої кухні ресторану «Kilinski»

2 жовтня 2024 року під керівництвом викладача Тетяни НІЧКАЛО разом зі студентами було проведено лабораторне заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» у групі ВХП-3 (ОПП «Виробництво харчової продукції»), на тему: «Соуси гарячі і холодні».

На заняття був запрошений шеф-кухар сучасного ресторану високої кухні «Kilinski» ̶ Віталій ФЕДАК, який поділився секретами з технології приготування популярних і модних на сьогодні соусів: бер блан, міньйонет, азійський з різними кондиментами, Деміглас, вершково-гірчичний з каперцями, гуакамоле, сальса з печеного перцю і томатів, мисливський, бер руж.

Студенти набули навиків з приготування цих соусів, провели дегустацію – чим поповнили і закріпили свої теоретичні знання з даної теми.

Щиро вдячні Віталію ФЕДАКУ за цікаве і змістовне доповнення до лабораторного заняття.