Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Підсумки тижня, сповненого смаку, творчості й натхнення

24 жовтня у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» завершився тиждень циклової комісії «Виробництво харчової продукції». Студенти та викладачі демонстрували свої знання, творчість, професіоналізм і любов до кулінарного мистецтва.

У фінальний день викладачі підвели підсумки тижня та вручили грамоти переможцям олімпіади зі спеціальних дисциплін:

  • Сеньків Діана та Река Марія — І місце
  • Малов Валерій — ІІ місце
  • Ковтика Анастасія — ІІІ місце

Вітаємо наших здобувачів освіти з чудовими результатами!

Основна мета циклової комісії — підготовка конкурентоспроможних, професійно підготовлених і творчих фахівців галузі харчових технологій.

Ми прагнемо забезпечити якісну освіту, формувати практичні навички, сучасне мислення та готовність працювати в умовах постійного розвитку харчової і переробної промисловості.

Щира подяка всім викладачам, студентам і партнерам, які долучилися до проведення заходів тижня! Завдяки вашій активності, ентузіазму й спільній праці ці дні стали яскравим прикладом єдності, професійності та любові до своєї справи.

Харчові технології — це не просто спеціальність, це стиль життя, натхнення і покликання серця!