Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Студенти коледжу – переможці від України у кулінарному конкурсі EKOGALA 2023

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу per02.jpg

16-17 грудня 2023 р. студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» Цвек Ростислав та Воробець Ліда взяли участь у 17 міжнародному Європейському кулінарному конкурсі EKOGALA 2023, який проходив у м. Жешув.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу per15.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу per01-03.jpg

Метою конкурсу є:
1. Пробудження і поширення зацікавлення європейським кулінарним мистецтвом і кухнею fusion.
2. Поширення і пропагування натуральних продуктів і традиційних методів виготовлення продукції.
3. Порівняння можливостей і досягнень учнів зі шкіл з однаковим профілем навчання з різних країн Європи.
4. Розповсюдження сучасної форми вдосконалення професійних здібностей, які поєднують кулінарні традиції з сучасними методами.
5. Підняття рівня освіти і розвитку професійних умінь студентів.
6. Заохочення до пошуку ідей і кулінарного натхнення.
7. Упровадження використання принципів естетики, гармонії в кулінарному мистецтві.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу per04-05.jpg

Студенти представили дві конкурсні страви – основну – «Антрекот із кремом з топінамбуру, овочевим соте та соусом demi glace» та десерт «Різдвяний сюрприз».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу per07-08.jpg

Учасники достойно представили навчальний заклад, здобувши 4 місце і новий досвід, а також збагатились новими ідеями. Ми вами ПИШАЄМОСЬ!!!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу per06-11.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу per09-10.jpg

Дякуємо за запрошення та теплу зустріч п. директору Marcin Purgacz! Подальшого Вам процвітання!

Також висловлюємо подяку директору коледжу к.е.н., доц. Михайлу Григорціву та заступнику директора з навчально-виробничої роботи Григорію Дідику, голові профкому Романі Старик за сприяння та підтримку під час приготування та участі в конкурсі.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу per14.jpg

Щиро дякуємо викладачам циклової комісії виробництва харчової продукції Балко О. Б., Голдун Т.В., Дяків Л. Ю., Нічкало Т. Р., , Сторожці Г. А., Шах А. Є., Ясінській Г. П. та Скавінській Т.М. Ваші знання, настанови, поради, бойовий дух і моральна підтримка надавали нашим учасникам впевненості у своїх силах.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу per12-13.jpg

Сердечно дякуємо всім, хто за нас вболівав і підтримував!!!
До зустрічі наступного року!