Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Триває тиждень ЦК «Технології харчових продуктів та напоїв»

🔸17. 10. 2024 р. викладачі Шевчук О. Ю., Довбуш О.Б. та студенти групи НХП-2, ІХВ-2 відвідали музейно-культурний комплекс пивної історії «ЛЬВІВАРНЯ», де екскурсовод розповів про історію виникнення пива й цікаві факти про цей напій.

🔸З метою профорієнтаційної роботи, відбулася зустріч викладачів Стадник О. З. та Лапан С. Б. з учнями 9-х класів СЗШ №36. Школярі мали можливість ознайомитись із актуальністю та престижністю спеціальності 181 «Харчові технології» «Технології харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод».