Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Учасники проєкту Еразмус+ розробляли рішення шодо захисту навколишнього середовища

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kosmett01.jpg

14 грудня 2023 року учасники проєкту Еразмус+, студенти Львівського фахового коледжу зарчової і переробної промисловості НУХТ брали активну участь на заняттях в міжнародних групах на тему: «Екологічна поведінка серед молодого покоління українців і поляків».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kosmett02.jpg

Молодь розробляла рішення щодо захисту навколишнього середовища та запобігання його деградації. Заняття також дало змогу вдосконалити іноземні мови( польську, англійську), адже учасники івенту використовували перекладачі, щоб зробити комунікацію ефективною та цікавою.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kosmett03-04.jpg

Не менш цікавою була зустріч з критиком та кулінарним журналістом Кшиштофом Зеліньським, який презентував лекцію на тему: «Останні тенденції світової кухні та гастрономії». Під час презентації молодь дискутувала щодо культури споживання, звичок і вподобань молодого покоління у сфері гастрономії.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу kosmett05-06.jpg

Цікавим завершенням дня стала інтеграційна вечірка-барбекю, під час якої студенти смажили на вогні ковбаски та в дружній атмосфері обговорювали минулі дні проекту.