Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

У коледжі для вступників відбулась урочиста посвята в студенти

30 серпня 2024 року у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбулися урочистості з нагоди посвяти першокурсників у студенти. Григорій Васильович Дідик – виконувач обов’язків директора, привітав усіх присутніх і побажав студентам наполегливо досягати визначних успіхів, впевнено іти до своєї мети та бути гідними патріотами своєї Батьківщини.

На урочистій посвяті патріотичними нотами прозвучав Гімн України. На подвір’ї коледжу із глибокою шаною пролунала хвилина мовчання, а студенти коледжу піднесли квіти до підніжжя меморіальної дошки, вшановуючи пам’ять Героя України – Березюка Тараса.

 

Зі щирим Божим благословенням до усіх присутніх звернувся капелан Національної гвардії України, отець Василій. На добре навчання, щасливу долю, здійснення мрій та досягнення професійних і особистих успіхів, студентів поблагословив та окропив освяченою водою отець Олег із Церкви Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього УГКЦ.

Поетично-ліричними рядками та музичним вітанням старшокурсники коледжу привітали усіх присутніх на урочистому дійстві, а куратори перших курсів провели своїх студентів до рідної alma-mater.

Адміністрація та педагогічний колектив коледжу вітає усіх із початком нового навчального року, студентам бажає впевнено прокладати шлях до обраної професії і сміливо отримувати все нові і важливі знання, щоб у подальшому стати відмінним фахівцем своєї справи.

Всім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій Україні!