Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Організаційні збори студентів гуртожитку: обговорення важливих питань та правил проживання

18 вересня 2024 р. у гуртожитку від ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбулися загальні збори для студентів усіх курсів. На зборах були присутні: в. о. директора коледжу Дідик Г. В., заступник директора з виховної роботи Ярошевська О. Я., завідувач економічного відділення Старик Р. Я., завідувач гуртожитку Попівняк М. В. , вихователь Сенюк В. І., психолог коледжу Біла М. М. та голова студентської ради гуртожитку Савчук Д. В.

Студенти коледжу мали нагоду ознайомитися із Положенням про студентський гуртожиток, правами та обов’язками, правилами дотримання внутрішнього розпорядку та правилами з техніки безпеки.

Одним із найважливіших питань було обрання студентської ради відповідно до таких комісій: житлово-побутової, санітарно-гігієнічної, культурно-масової та спортивної. Також командним рішенням було вибрано старост гуртожитку та продовжено термін голови студради – Савчук Д. В.

Усі студенти гуртожитку із задоволенням взяли участь у виборах, долучилися до студентської ради гуртожитку, також мали змогу поспілкуватися з в. о. директора коледжу Дідиком Г. В., отримали відповіді на питання, які їх хвилювали й висловили свої побажання стосовно урізноманітнення форм організації дозвілля в гуртожитку.