23 та 24 червня 2025 року відбувся захист дипломних проєктів здобувачів освіти групи ХМК-4, спеціальності “Харчові технології” ОПП “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”.
Державну кваліфікаційну комісію із захисту дипломних проєктів очолила Зоряна МАРТИНЮК – виконавчий директор ПП “ГАЛХЛІБОПРОДУКТ”, заступник голови ДКК – Григорій ДІДИК, директор ВСП “ЛФКХПП НУХТ”, а також Уляна МАЛАНЮК – голова циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв, викладач спецдисциплін, секретар ДКК – Наталія ГЛЮЗИЦЬКА, які розглянули та надали оцінку дипломним проєктам. Завідувачка технологічного відділення Наталія ДЕМЦЮХ зачитала наказ і звернулася із вітальним словом до студентів.
Усі здобувачі освіти продемонстрували актуальні, цікаві проєкти різної тематики, проявили креативність, інноваційність, вміння та навички здобуті за роки навчання у коледжі.
Голова та члени ДКК отримали позитивні враження від доповідей студентів, які супроводжувалися презентаціями та кресленнями графічної частини проєктів, виконаних в системі Auto CAD.
Усім випускникам присвоєно кваліфікацію фаховий молодший бакалавр з харчових технологій.
Циклова комісія технології хлібопекарського і кондитерського виробництв щиро вітає студентів із завершенням навчання та успішним захистом дипломних проєктів.
Бажаємо успіхів, підкорення нових вершин, щоб знання та практичний досвід, здобуті в коледжі, стали надійним фундаментом для подальшого професійного зростання.