
Гурткова робота є найбільш масовою формою науково-дослідницької творчості студентів та найпоширенішою формою позааудиторної роботи. На заняттях гуртка студенти удосконалюють свої знання, уміння і навички, переконуються в практичному значенні їх в майбутній професії, дістають нову цікаву інформацію, з користю проводять свій вільний час.

“Випікання борошняних кондитерських виробів із використанням функціональних інгредієнтів – гарбуза та яблука”.

Використання гарбуза в кондитерських виробах є не лише даниною сезонності та українським традиціям, а й відповідає сучасним тенденціям здорового харчування.

Гарбуз — це цінне джерело вітамінів (особливо beta-каротину), мінералів та клітковини. Впровадження цього овоча у випічку дозволяє знизити калорійність, збагатити смак та покращити текстуру виробів, а також надає їм привабливий золотавий колір.

На гуртку “Мистецтво насолоди” студенти закріпили теоретичні та практичні вміння, випекли борошяні кондитерські вироби, а також популяризували здорове харчування шляхом використання сезонних овочів, зокрема гарбуза та яблук.

Розвинули креативність, естетичний смак, точність у дотриманні рецептур та навички роботи в команді.