Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Пізнавальний день для здобувачів спеціальності «Харчові технології»

26 листопада студенти ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” мали можливість долучитися до змістовної та інформативної гостьової лекції.

«Обирай харчовий продукт за маркуванням» — саме такою була тема лекції, яку провела професорка кафедри експертизи харчових продуктів Національного наукового інституту харчових технологій Шульга О.С.

Під час зустрічі здобувачі дізналися про важливість коректного маркування харчових продуктів, спеціальні вимоги та ключові аспекти, на які варто звертати увагу споживачам під час покупок.

Такі онлайн-зустрічі не лише розширюють фахові знання, а й сприяють формуванню професійних компетентностей майбутніх технологів.

Від імені студентів та викладачів технологічного відділення висловлюємо щиру подяку за цікаву, змістовну та корисну лекцію!