Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Викладачі коледжу взяли участь у вебінарі «Все про дріжджі від «А» до «Я»»

Викладачі коледжу взяли участь у вебінарі «Все про дріжджі від «А» до «Я»»

28 жовтня 2021 р. компанія LESAFFRE проводила вебінар на тему «Все про дріжджі від «А» до «Я»». Участь у вебінарі взяли викладачі циклової комісії технології хлібопекарського та кондитерського виробництв Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ к.т.н. М. І.…

Відбулося чергове засідання
педагогічної ради

Відбулося чергове засідання <br/>педагогічної ради

28 жовтня 2021р. у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» в режимі онлайн відбулося засідання педагогічної ради за наступним порядком денним: 1.Завдання та перспективи профорієнтаційної роботи в коледжі на 2021-2022н.р. та особливості її організації.Доповідав: директор коледжу, к.е.н.,…

Викладачі коледжу взяли участь в семінарі
«5 кроків до написання успішного проєкту»

Викладачі коледжу взяли участь в семінарі <br/>«5 кроків до написання успішного проєкту»

21 жовтня 2021 р. викладачі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ взяли участь в онлайн-семінарі «5 кроків до написання успішного проєкту», який проводився за організації ВСП «Автомобільно-дорожній фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» (автор – PhD Пукало М.І.)…

Гостинці для військовослужбовців

Гостинці для військовослужбовців

Колектив ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій» вітає з Днем захисників і захисниць України усіх воїнів, які боронять нашу батьківщину. У знак подяки в зону проведення ООС було надіслано гостинці.

Виховний захід на тему
«Король осені – гарбуз»

Виховний захід на тему <br/>«Король осені – гарбуз»

Нашу неньку Україну неможливо уявити без гарбузів. Гарбуз можна назвати одним з головних атрибутів золотої пори року. Цей розкішний і сонячний осінній овоч став темою для спільної онлайн виховної години «Король осені – гарбуз», яку 26 жовтня 2021р. організували куратори…

Гурткова робота у коледжі триває,
попри дистанційну форму навчання

Гурткова робота у коледжі триває, <br/>попри дистанційну форму навчання

У жовтні 2021 р. у Львівському фаховому коледжі харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій розпочав роботу ще один гурток спеціальності «Винороб-початківець» під керівництвом викладача спецдисциплін Лідії Вольської.

Викладачі коледжу відвідали
Свято сиру і вина

Викладачі коледжу відвідали <br/>Свято сиру і вина

22-24 жовтня 2021 року у Львові відбулось Свято сиру і вина. Викладачі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій циклової комісії технології бродильних виробництв Наталя Глюзицька та Мирослава Сагайдак відвідали цей захід.

Онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності коледжу

Онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності коледжу

21 жовтня 2021 року задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулось онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності за таким планом роботи:

Викладача коледжу нагороджено Медаллю Симона Петлюри

Викладача коледжу нагороджено Медаллю Симона Петлюри

За значний внесок у розвиток наукової журналістики України Правління «Всеукраїнської асоціації політичних наук» (ВАПН) внесло пропозицію нагородити викладача циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості Ігоря Івановича Бегея Медаллю Симона Петлюри.

Студенти коледжу взяли участь у Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності

Студенти коледжу взяли участь у Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності

19 жовтня 2021 р. студенти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ разом з викладачами циклової комісії готельного обслуговування Оксаною Шняк, Наталією Чередняк, Тетяною Яциною, Тетяною Гарасим взяли участь у Львівському міжнародному форумі індустрії…