
19–21 листопада у Львові відбувся бізнес-форум «Зерно і переробка», який зібрав представників провідних агрокомпаній, переробників, науковців та освітян.

Викладач циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв доцент Валентина РАК взяла участь у цьому заході.
Під час форуму обговорювали:

- якість зерна, борошна, круп і макаронних виробів;
- сучасні прилади контролю агропродукції від SocTrade;
- інноваційні технології у виробництві рослинних протеїнів;
- виклики, пов’язані з мілітарними забрудненнями зерна.
Учасники також відвідали виробничі майданчики компаній Enzym та Kormotech, де ознайомилися з високотехнологічними процесами, автоматизованими лініями та сучасними підходами до безпечності й простежуваності продукції.

Форум став можливістю для обміну досвідом, нових знайомств і занурення в технології майбутнього української переробної галузі.