Студенти групи БВ-1с спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Бродильне виробництво і виноробство» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» розпочали готувати світле і темне пиво в лабораторії технохімічного контролю на занятті гуртка «Крафтяр» під керівництвом викладача спецдисциплін Олександри Довбуш.
Гурткова робота – ефективний спосіб розвитку творчих і професійних компетенцій здобувачів, який дозволяє поглибити і закріпити теоретичні знання на практиці.
Гуртківці з великим зацікавленням подрібнювали зернову сировину, слідкували за температурними режимами приготування пивного сусла та кип’ятіння його з хмелем. В охолоджений напівфабрикат задали дріжджі для проведення процесу бродіння.
Робота гуртка сприяє формуванню у здобувачів активності, самостійності, відповідальності, практичних навичок і професійних вмінь, розвиває творчий потенціал майбутніх фахівців і зацікавлення до обраної спеціальності.