Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Десятий день проєкту Еразмус+

Десятий день учасники проєкту Еразмус+ «В дорозі до солодкого життя» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ розпочали з лекції, яку провів пан Krzysztof Zieliński – кулінарний критик, журналіст та експерт регіональної кухні. Він наблизив молодь до кулінарних традицій, особливо кондитерських виробів, пов’язаних з Підкарпацьким краєм Республіки Польщі.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу poll01.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу poll02.jpg

День відзначився спортивними змаганнями, інтеграційними іграми.
Наприкінці дня відбулись оцінювальні дебати з підведення підсумків перебігу діяльності проєкту.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу poll03-05.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу poll04.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу poll07-09.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу poll06.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу poll08-10.jpg