Здобувачі освіти спеціальності «Харчові технології» , «Виробництво харчової продукції» продовжили знайомство з кращими закладами ресторанного господарства Львова.
Студенти коледжу відвідали ресторан Churrasco, знаний своїм неповторним м’ясним меню в стилі бразильського гриль-бару та високим рівнем сервісу.
Особливу гордість викликає те, що шеф-кухарем тут працює наш студент Петро БУРБУЛЕВИЧ – яскравий приклад того, як теорія перетворюється на успішну практику!
Також здобувачі освіти побували в готельно-ресторанному комплексі Nobilis — одному з найпрестижніших закладів міста, де панує елегантність і вишуканість.
Щиро дякуємо директору ресторану Андрію ЛЕДІ за теплий прийом та змістовну екскурсію в ресторані готельно-ресторанного комплексу Nobilis.
Ваш професіоналізм, відкритість і бажання ділитися досвідом надихають нашу молодь та мотивують до подальшого розвитку в професії!