Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Майстер-клас «Секрети приготування бургерів»

    

16 жовтня для учнів 9-х класів школи №77 з поглибленим вивченням економіки та управлінської діяльності в рамках проєкту #SchoolProfiLab77 разом із викладачами ВСП ЛФКХПП НУХТ був проведений майстер-клас на тему : «Секрети приготування бургерів», який провів шеф-кухар ресторану “Avocado” — Сергій Яцишин.

Він розповів школярам історію виникнення бургерів, поділився секретами їх приготування. Також школярі готували страви з бобових та макаронних виробів і випікали «розтріскане» апельсинове та мармурове-шоколадне печиво.

 

Під керівництвом шеф-кухаря кожен учень мав можливість самостійно приготувати свій бургер.

Дякуємо Сергію Яцишину за цікавий майстер-клас.