Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Міжнародний день кухаря — яскравий початок тижня циклової комісії «Виробництво харчової продукції»

Тиждень циклової комісії «Виробництво харчової продукції» розпочався з урочистого привітання із Міжнародним днем кухаря у вестибюлі коледжу від студентів та викладачів спеціальності «Харчові технології» «Виробництво харчової продукції» ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ”.

Майбутні кухарі підготували оригінальні привітання на кулінарну тематику, а також солодкі компліменти у вигляді мармеладних гарбузиків.

Продовженням свята стала олімпіада зі спецдисциплін під керівництвом Тетяни НІЧКАЛО.

Переможцями стали такі студенти: Река Христина-Марія, та Сеньків Діана – l місце, Малов В.- ll місце та Ковтика А.- lll місце. Студенти продемонстрували хороший рівень знань.

День кухаря став справжнім святом професійної майстерності та гарного настрою.