Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Навчальна практика у міні-пивоварні «Клепка»

Метою навчальної практики є ознайомлення студентів зі специфікою обраного фаху, отримання ними первинних професійних умінь із загальних та спеціальних навчальних дисциплін.

З 05.05 розпочалася навчальна практика з дисципліни “Вступ до професійного розвитку з харчових технологій ” здобувачів освіти групи НХП-2 спеціальності “Харчові технології” ОПП “Технологіі харчових продуктів, напоїв, мінеральних та питних вод» під керівництвом Лідії Романівни Вольської.

Упродовж двох днів, 5 і 6 травня студенти ознайомились з технологією крафтового пива у міні-пивоварні «Клепка»; екскурсію проводив пивовар – випускник нашого коледжу Юрій Литвин. Здобувачі освіти також відвідали майстерні карамелі та шоколаду.