Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Навчаємо навчаючись

З метою підвищення професійної компетентності, а також популяризації ВСП “Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ”, викладач циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв Наталія ГЛЮЗИЦЬКА взяла участь у семінарі від торгового дому “Золота миля” на тему: “Ароматний хліб: секрети майстра”.

У програмі семінару представлено:
☑️ ознайомлення з інноваційними та крафтовими технологіями виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів;
☑️ майстер-клас з виробництва бріошів, тістечок Шу, хліба зі спельтового та цільнозернового борошна, фокачі;
☑️ ознайомлення з видами, характеристикою та призначенням поліпшувачів борошна, наповнювачів, сировини для крафтового виробництва;
☑️ дегустація, підведення підсумків;
☑️кава брейк.

Дякуємо інноваційному цетру BALEX company за здобутий досвід, теплу атмосферу, нові знайомства та незабутні враження!

Наближаємо перемогу разом!