Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Продовження навчальної практики «Вступ до професійного розвитку з харчових технологій»

Друга половина тижня була не менш цікавою і корисною для здобувачів освіти гр. НХП-2, які відвідали ВП «Львівський жиркомбінат» ТОВ «ЩЕДРО», у виробничих приміщеннях якого створюються чудові харчові продукти: майонези, соуси, кетчупи, олія тощо.

Окрім екскурсії, яку проводила начальник виробничої служби, Ольга КАНАЄВА, у лабораторії підприємства здобувачі освіти продегустували новітню продукцію, яка скоро буде на прилавках наших магазинів!

ТОВ «Галіція-Трейд» м. Городка вразило різноманіттям продукції для дорослих та маленьких дітей, цьому посприяла розповідь головного технолога Наталії ПРОКОПʼЮК та маркетолога Ольги ТРЕЙД.

Велика подяка адміністраціям цих підприємств, які тепло зустрічали і виділили частину свого робочого часу для нас! Мирного неба, реалізації нових цікавих проєктів!