21 січня 2022 р. студенти Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» (групи ГРС-4а, ГРС-4б, ГРС-3с), захистили звіти з виробничої практики.
Виробнича практика є завершальним етапом підготовки здобувачів освіти і проводиться з метою оволодіння випускником первинним професійним досвідом, перевірки професійної готовності майбутнього фахівця до самостійної трудової діяльності. Саме під час такої практики студенти закріпили теоретичні знання, які були отримані під час навчального процесу; набули навичок організаторської діяльності в колективі, засвоїли знання щодо охорони праці та техніки безпеки, вивчили кадрове, інформаційне та технічне забезпечення готельно-ресторанного підприємства, ознайомились з маркетинговою діяльністю закладу, проаналізували інноваційні технології в ресторанному та готельному господарствах.
Cтудeнти пpoxoдили виpoбничу пpaктику в змішаному режимі, ураховуючи уci пpoтиeпiдeмiчні peкoмeндaцiї та кapaнтинні обмеження.
Комісія у складі Наталії Чередняк, Оксани Шняк, Тетяни Яцини заслухали доповіді студентів, що супроводжувались показом презентацій. Усі студенти отримали схвальні відгуки, але хотілося б відзначити змістовні матеріали практики: Софії Буляк, Ірини Козак, Оксани Мисько (група ГРС-4а), Зоряни Кіндій та Софії Сухої (група ГРС-4б).
Результати проведеного захисту ще раз доводять, що наші майбутні фахівці готельно-ресторанної справи мають добрі знання, володіють професійними навиками, а головне – хочуть бути досвідченими фахівцями та стануть затребуваними спеціалістами на ринку праці.
Вітаємо наших студентів з успішним захистом практики та бажаємо майбутнього професійного зростання та успішного становлення.